onsdag 8 februari 2012

12 dagar kvar

Jag har inte ställt mig på vågen på ett par dagar. Jag är rädd för att jag ska ha gått upp mer. Och det vill jag verkligen inte. Nu är jag stenhård mot mig själv igen angående sopporna, så inga lyx procedurer här inte. Jag har varit dålig med zumban också... Skärpning på mig!

Igår var jag och min kollega Anna ute på vift och jobbade tillsammans. Det var grymt roligt! Mycket pga att vi funkar grymt bra ihop, och för att man hade någon att prata med även när det gick trögt. Så jag somnade på soffan igår eftermiddag... Jag har långt ifrån samma energi som förr..

Nu sitter jag på vårdcentralen.. För andra gången på ett halv år har jag fått en pilionidalcysta i ryggslutet.. Det är en smärta jag inte önskar min värsta ovän!! Så nu sitter jag och väntar på att få träffa en disrikysköterska som ska få den stora äran att få tömma den.. Och lägga hela sin tyngd över min stackars rygg..
Tanken med denna dagen var egentligen att jag skulle städa och göra fint hemma, men eftersom att det spänner över ryggen och är ömt som fan så får vi se. Smärtan strålar liksom ner över rumpan och ut i benen och upp i ryggen..

Så får se hur jag känner mig när detta är över. >_<

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar